Concept pop-up store

Pop-up store

Wildfox Couture.

Wildfox Couture is een Amerikaans merk dat is geïnspireerd op vintage kleding. Het geeft een lieve, dromerige sfeer weer. Voor de SUMMER 2014 collectie hebben wij een conceptuele pop-up store bedacht voor op het Van Heekplein in Enschede.

We zetten een boomhut neer. Midden op het plein. Het is een boomhut van oud, wit hout. Een beetje een hint naar het strand. In de boomhut en er omheen groeien veel bloemen en planten zodat je echt het idee hebt dat je je in de natuur waant. We willen je het idee geven dat je even ontsnapt uit de drukke winkelstraat en binnenstapt in de rustige, dromerige wereld van Wildfox. De binnenkant is ook van hetzelfde hout, met hier en daar wilde boeketten bloemen. De verkoopsters worden speciaal geselecteerd op lange meisjes met lange (krullende) haren. Het is meer een beleving dan een winkel. Er staat hier en daar een klein tafeltje met etagères en een paar zitkussens. Het is een beetje een mengelmoes van Marie-antoinette en een luxe picknick. De verkoopsters worden speciaal geselecteerd; lange meisjes met lange (krullende) lokken. Er wordt thee geschonken en verse smoothies.

Bij dit concept hebben wij een moodboard gemaakt om een betere impressie te krijgen. We zijn van plan om dit concept nog meer uit te werken met o.a. schetsen van de store!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s