Wand van pop up store

Wand van pop up store

Ookal zijn de photoshop skills niet enorm goed, hebben we toch geprobeerd een indicatie te geven hoe een wand van onze pop up store er uit komt te zien. De achtergrond moet een film voorstellen.

Advertisements

A day at school

A day at school

Op school is deze foto gemaakt van een compositie die mogelijk is voor in een etalage. Wij vinden deze het leukst omdat de drie flesjes vooraan symmetrisch zijn en de aandacht grijpen maar ook de drie flesjes achteraan trekken de aandacht omdat deze assymetrisch zijn en andere kleuren hebben. Dit hebben we expres gedaan om een soort contrastrerend geheel te maken.

Terugkomende effecten

Persoonlijk hou ik enorm van structuur en terugkomende effecten, deze etalage van Louis Vuitton vind ik daarom erg leuk.

tYSNJuIYgg0000007

De dessins komen terug en de paspoppen staan allemaal hetzelfde, het geeft een heel gaaf dubbel effect waar ik blij van wordt. Doordat de poppen hetzelfde zijn worden de printjes niet te druk en door de grote stippen op de achterkant kan iemand ook niet misselijk worden van al die polkadots.

Een geslaagde etalage!

Geschreven door Saskia

 

Concept pop-up store

Pop-up store

Wildfox Couture.

Wildfox Couture is een Amerikaans merk dat is geïnspireerd op vintage kleding. Het geeft een lieve, dromerige sfeer weer. Voor de SUMMER 2014 collectie hebben wij een conceptuele pop-up store bedacht voor op het Van Heekplein in Enschede.

We zetten een boomhut neer. Midden op het plein. Het is een boomhut van oud, wit hout. Een beetje een hint naar het strand. In de boomhut en er omheen groeien veel bloemen en planten zodat je echt het idee hebt dat je je in de natuur waant. We willen je het idee geven dat je even ontsnapt uit de drukke winkelstraat en binnenstapt in de rustige, dromerige wereld van Wildfox. De binnenkant is ook van hetzelfde hout, met hier en daar wilde boeketten bloemen. De verkoopsters worden speciaal geselecteerd op lange meisjes met lange (krullende) haren. Het is meer een beleving dan een winkel. Er staat hier en daar een klein tafeltje met etagères en een paar zitkussens. Het is een beetje een mengelmoes van Marie-antoinette en een luxe picknick. De verkoopsters worden speciaal geselecteerd; lange meisjes met lange (krullende) lokken. Er wordt thee geschonken en verse smoothies.

Bij dit concept hebben wij een moodboard gemaakt om een betere impressie te krijgen. We zijn van plan om dit concept nog meer uit te werken met o.a. schetsen van de store!